Musim buah ceri di Madrid

Musim Buah Ceri di Madrid

Kalau nak makan buah ceri atau dipanggil dengan nama ‘cereza’ – sebut ‘tse re tsa’ sebanyak-banyaknya memang kena datang melawat Madrid atau Spain secara amnya pada pertengahan bulan Jun ke atas. Tapi tu lah..masa ni memang fanas sefanasnya di Madrid sebab dah nak masuk musim panas. Panas dia lain macam tak macam di Malaysia. Musim …

Musim Buah Ceri di Madrid Read More »

Tips penjagaan diri untuk wanita umur 40 ke atas

Tips penjagaan diri untuk wanita umur 40 ke atas

Hari ni saya nak senaraikan tips penjagaan diri untuk wanita umur 40 ke atas. Caution: Saya bukan doktor, jauh sekali dalam bidang perubatan tapi saya sudah dalam kategori ‘4 series’. Ahaha..BMW? Rasa ingin merekodkan perubahan dalam diri ini yang semakin matang. Jadi post ini bukan tertumpu pada isu kesihatan saja. Oklah.. Baru-baru ni bila borak2 …

Tips penjagaan diri untuk wanita umur 40 ke atas Read More »